Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

P. Diddy вперше вийшов на зв’язок після арешту і показав свою доньку


Музичний продюсер Шон Комбс (P. Diddy) уперше вийшов на зв’язок після скандалу. Артист опублікував у соцмережах повідомлення, присвячене рідній людині.

P. Diddy вийшов на зв’язок на тлі скандалу

Зараз Комбс перебуває під арештом через численні звинувачення в торгівлі людьми, сексуальному насильстві та вбивствах. Після затримання музикант не робив жодних заяв, і з’явився лише на засіданні, щоб дізнатися про дату суду.

Тепер в Instagram P. Diddy привітав свою сьому і наймолодшу доньку з днем народження – маленькій Лав виповнилося два роки.

– З днем народження тебе! З днем народження тебе! З днем народження, улюблений малюк! З днем народження, тато любить тебе, – написав репер.

У сосцеть Шон також виклав знімки своєї доньки, яка в білій сукні їсть торт, а також сидить поруч зі своїм батьком на архівному фото.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Сам же Комбс з’явився на публіці під час нещодавнього судового засідання на початку жовтня. У залі він красувався в тюремному одязі та посміхався своїм рідним. Тоді було оголошено дату суду над P. Diddy, а сам розгляд справи триватиме близько трьох тижнів.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-17 17:15:37