Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

План перемоги України має дуже хороші ідеї, але ключовим є членство в НАТО – Фредеріксен

Фото: Офіс президента

План перемоги України, який нещодавно представив президент Володимир Зеленський, має хороші ідеї. Ключовою з них є майбутнє членство України в НАТО.

Про це заявила прем’єр-міністр Данії Метте Фредеріксен, повідомляє видання DR.

План перемоги України – які є ідеї

– Ця війна ніколи не повинна була початися, тому ніхто з нас не хоче нічого більше, ніж миру. Я думаю, що в представленому Плані перемоги є дуже хороші ідеї, – наголосила Метте Фредеріксен.

Прем’єр-міністр Данії погодилася з президентом України, що центральним елементом цього плану є членство в НАТО. На її думку, це найважливіша страховка для захисту життя.

Проте наміри України отримати запрошення до НАТО підтримують не всі держави-члени. Серед них – США, пояснила Метте Фредеріксен.

За її словами, є країни, які доволі скептично ставляться до вступу України в НАТО. Але Данія підтримує бажання України стати членом Організації Північноатлантичного договору.

Необхідно якомога швидше закінчити війну між Україною та Росією, але демократичним і справедливим шляхом, вважає прем’єр-міністр Данії.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вона зазначила, що зараз не бачить ознак того, що Росія планує визнавати демократію. Тепер це ворог для всього світу, а План перемоги України має свідчити про те, наскільки небезпечною є Росія, сказала Метте Фредеріксен.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-17 17:05:34