Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Аарон Тейлор-Джонсон визнаний найгарнішим чоловіком у світі


Актор Аарон Тейлор-Джонсон, якого вважають одним із можливих претендентів на роль Джеймса Бонда, визнаний найгарнішим чоловіком у світі за науковими критеріями.

Згідно з дослідженням, його обличчя на 90,04% відповідає так званому золотому перетину краси – грецькій пропорції, яка вважається ідеальною для фізичної досконалості.

Аарон Тейлор-Джонсон – найкрасивіший чоловік у світі

Це дослідження провів доктор Джуліан Де Сільва – пластичний хірург із Лондона. Він використав комп’ютеризовані методи вимірювання обличчя. Дослідник зазначив, що Аарон Тейлор-Джонсон став “безсумнівним переможцем”, оскільки його риси обличчя майже повністю відповідають пропорціям досконалості.

– Що робить Аарона настільки унікальним, так це форма його обличчя, яка отримала 99,2% за точність, що лише на 0,8% відрізняється від ідеалу, – цитує Де Сільву видання Bang Premier.

Він також додав, що ніс актора має майже ідеальні пропорції з оцінкою 98,8%, а його підборіддя – 95%.

Хоча всі показники були високими, Де Сільва зазначив, що відстань між очима та форма губ Арона мали нижчі оцінки – 89% і 86% відповідно.

Якщо Тейлор-Джонсон отримає роль Джеймса Бонда, він стане найгарнішим 007 в історії, обійшовши навіть Шона Коннері, якого оцінили на 89,2%, та Роджера Мура з оцінкою 88,8%.

Хто з акторів в рейтингу

Також до рейтингу найгарніших акторів увійшли Люсьєн Лавісконт з результатом 92,41%, Пол Мескаль (92,38%), Роберт Паттінсон (92,15%) та Джек Лауден (90,33%).

Золотий перетин краси – це математичне рівняння, розроблене греками для вимірювання краси, яке також використовував Леонардо да Вінчі у своїй знаменитій роботі Вітрувіанська людина.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше в мережі обрали найкрасивішу акторку всіх часів. Нею виявилася Моніка Белуччі, яка обійшла Мерилін Монро та Анджеліну Джолі.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-11 09:44:51