Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Жодна гривня донату не буде зайвою: Святослав Гринчук став другом ДШВ


Ведучий ТСН та 1+1 Марафон Святослав Гринчук нагадав, що ми маємо щодня дякувати захисникам та захисницям, що боронять Україну від окупантів.

Найкраще робити це не лише словами, а й за допомогою донатів на потреби війська. Саме тому Святослав Гринчук підтримав проєкт Друзі ДШВ.

Святослав Гринчук став другом ДШВ

Всеукраїнська платформа допомоги Десантно-штурмовим військам ЗСУ дозволяє фінансово підтримувати як конкретну бригаду, так і в цілому донатити на потреби бійців.

– Ставайте друзями ДШВ. Це важливо, це просто, і жодна гривня донату зайвою не буде, – акцентував Святослав Гринчук.

Він пояснив, що допомагати можна як разово, так і оформити підписку на автоматичні щомісячні донати. За принципом, це схоже на будь-яку підписку в інтернеті, на кшталт стримінгової або музичної платформи.

Ви самі обираєте суму, яку готові щомісяця відправляти на потреби десантників. Для заохочення діє система подарунків. Отримати їх можна, якщо ви готові кожен місяць переказувати ДШВ хоча б 100 грн.

Серед зірок, які підтримали проєкт Друзі ДШВ, є акторка кіно, інфлюєнсерка, зірка серіалу Медфак на Новому каналі Катерина Тишкевич. Знаменитість завітала до розмовної студії телемарафону Єдині новини та розповіла ведучій Яні Брензей про зміни, що відбулися з нею після війна, та рішення підтримати проєкт допомоги десантникам.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: ТСН

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-08 14:27:07