Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Замість резиденції – котлован: Путін через дрони перестав літати у Сочі

Фото: Getty Images

Кремлівський диктатор Володимир Путін зніс улюблену резиденцію у Сочі, оскільки став боятися літати на цей чорноморський курорт.

Про це пише видання Проєкт у розслідуванні, оприлюдненому 7 жовтня. Саме у цей день президент РФ відзначає свій 72-й день народження

Як з’ясували журналісти, основна будівля південної резиденції Путіна Бочаров Ручей знесена. Зараз там котлован, працює будівельна техніка. Путін усе одно міг би проводити зустрічі на території резиденції, яка має іншу будівлю, проте президент РФ туди більше не приїжджає.

– Путін взагалі більше не літає до Сочі та сусідніх міст – не був там уже сім місяців. Це рекорд щонайменше за останні 10 років. Цього року він також порушив свою давню традицію – зустрічати на чорноморському узбережжі день народження своєї коханої Аліни Кабаєвої.

Головна причина змін – страх за власне життя. Путін скоротив візити до Сочі після того, як дрони ЗСУ кілька разів атакували місто та пошкодили вертолітний майданчик аеропорту, – інформує Telegram-канал Проєкту.

Зазначається, що до заходів безпеки вдаються і пілоти президентських літаків, які значно частіше вимикають транспондери. Тому тепер стало важче відстежити маршрут польотів Путіна.

День народження Путіна 7 жовтня

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Кремлівському диктатору Володимиру Путіну 7 жовтня виповнюється 72 роки. Посаду президента РФ шляхом законодавчих маніпуляцій він обіймає вже майже чверть століття. Зауважимо, що на початку його каденції конституція Росії обмежувала термін виконання повноважень президента РФ двома термінами на посаді.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-07 12:57:53