Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Медсестра підтвердила втрату пульсу: Аль Пачіно згадав, як ледь не помер


Американський актор Аль Пачіно розповів, як ледь не помер від Covid-19 2020 року. Артист зізнався, що в нього не було пульсу кілька хвилин.

Аль Пачіно мало не помер від вірусу

В одному з нещодавніх інтерв’ю 84-річний актор розповів про боротьбу з вірусом, який призвів до тисяч смертей з 2020 року. Відомо, що Пачіно заразився Covid-19 ще 2020 року, ще до поширення вакцини. Примітно, що подробиці ситуації він згадує насилу.

– Вони сказали, що в мене пропав пульс. Це було так – ти тут, а тебе немає. Я подумав: Вау, у тебе навіть немає спогадів. У тебе нічого немає. Дивна каша, – зізнався актор.

Пачіно додав, що в нього був жар і зневоднення, після чого він втратив свідомість. Прокинувся він уже в оточенні медиків, парамедиків і лікарів у своїй вітальні. Артист порівняв їх із космонавтами, оскільки медперсонал був у захисних скафандрах.

І хоча медсестра підтвердила втрату пульсу в зірки, він не вважає, що справді помер, нехай навіть тимчасово. Навіть після інциденту Пачіно впевнений, що його життя анітрохи не змінилося.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Утім, є хвороби, з якими медицина не здатна боротися навіть у 2024 році. У жовтні від раку помер брат Мадонни – Крістофер Джерард Чикконе. Співачка заявила, що вони були дуже близькими.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-07 12:21:17