Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Важливо не припиняти донатити: Олена Лавренюк розповів про зручність проєкту Друзі ДШВ


Акторка театру і кіно, ведуча, зірка серіалу Кава з кардамоном на СТБ Олена Лавренюк розповіла про те, чому важливо стати другом ДШВ.

Ведучому розмовної студії Вадиму Карп’яку під час телемарафону Єдині новини Олена відзначила зручність і прозорість проєкту.

Олена Лавренюк про підтримку ДШВ

Актриса додала, що дуже важливо зараз не припиняти донатити, і навіть кожні 50 грн дуже важливі.

– Я рекомендую всім приєднатися до платформи. Ти не втрачаєш часу, це швидко і комфортно. Коли за питтям кави я роблю невеликий донат – мені вже легше, – вважає Олена.

Ведуча зазначила, що не стежить за ситуацією на різних напрямках фронту, але слухає новини по радіо, їдучи в машині. Олена вважає, що новин про війну неможливо уникнути, але не заглиблюється в конкретні напрямки фронту – інколи акторка сильно занурюється в погані новини, які не дають їй працювати.

Багато ведучих також долучилися до проекту Друзі ДШВ. Приміром, Оксана Гутцайт ще наприкінці літа стала другом десантно-штурмових військ і зазначила, що тільки разом ми можемо перемогти ворога.

Щодо зручності, то Олена говорила про автоматичні щомісячні донати. Суму можна обрати будь-яку, як і бригаду, яку хочете підтримати.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Своїх друзів десантники радують приємними подарунками. За щомісячні донати від 100 грн дарують цифровий бейдж, а якщо сума вища за 500 грн – наклейку на авто. Від 5 тис. грн учасник проєкту отримає фірмову чашку.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-04 14:00:42