Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Ми готуємо максимальні результати на осінь: Зеленський про Рамштайн і далекобійність для України

Фото: Офіс президента

Зараз на всіх напрямках та рівнях українська сторона готує максимальні результати для держави на осінь.

Про це заявив президент Володимир Зеленський у відеозверненні за підсумками 952-ї доби повномасштабної війни Росії проти України.

Підготовка до зустрічі у форматі Рамштайн

– Увесь необхідний зміст для Рамштайну, військові, Офіс президента, дипломати. Усе, що потрібно від України для партнерів, щоб краще розуміти наявні можливості, забезпечимо, – заявив глава держави.

З іншого боку, Україна працює щодо тих намірів, які має ворог. Триває підготовка до протидії, яка буде найбільш корисною для захисту України та життів наших людей, стверджує президент.

Ситуація на фронті в Україні

Володимир Зеленський сьогодні кілька разів говорив з головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським про ситуацію у Донецькій області на напрямках, де зараз особливо важко.

Попри все, українські воїни щотижня забезпечують справді відчутне ураження окупанту, наголосив президент.

– Це найголовніше – виснажувати ворога й забезпечувати Україні можливість переконувати партнерів у саме таких кроках, які здатні принципово та стратегічно змінити воєнну ситуацію, – пояснив глава держави.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За його словами, Україна дуже потребує цієї рішучості від партнерів – далекобійності. На його думку, необхідно більше сили, оскільки російське керівництво не сприймає серйозно дипломатію.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-02 20:15:02