Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Україна поступилася Бразилії у півфіналі ЧС-2024 з футзалу

Фото: Getty Images

Збірна України з футзалу завершила виступи на чемпіонаті світу-2024 в Узбекистані на стадії півфіналу. Синьо-жовті поступилися у матчі за вихід до фіналу команді Бразилії.

Матч Україна – Бразилія відбувся на Humo Arena у Ташкенті та завершився поразкою синьо-жовтих з рахунком 2:3.

Україна – Бразилія: як минув матч на ЧС-2024 з футзалу

Першими на десятій хвилині матчу сітку воріт вразила Бразилія. Але арбітри після відеоповтору скасували взяття воріт оскільки гравець суперника Леандро Ліно вибив м’яч з-під руки українського голкіпера Олександра Сухова, після чого забив гол.

А за дві хвилини до кінця першого тайму Ігор Чернявський відкрив рахунок у матчі, тож на перерву синьо-жовті пішли, ведучи у рахунку 1:0.

У другому таймі бразильці на 21-й хвилині зрівняли після автоголу Ростислава Семенченка. А  щечерез хвилину Дієго вивів селесао уперед.

На 29-й хвилині синьо-жовті відігралися після голу Ігоря Корсуна.

Однак на 36-й хвилині українці заробили шосту жовту карту, через що Бразилія здобула право на 10-метровий пенальті. Пробивав Дієго, Сухов дотягнувся до м’яча, однак не зміг парирувати удар.

Матч за бронзу на ЧС-2024 з футзалу

Попри поразку підопічні Олександра Косенка проведуть ще одну гру на Мундіалі. Синьо-жовті гратимуть поєдинок за третє місце. Суперник визначиться у другому півфіналі між Аргентиною та Францією.

Фінал та матч за третє місце відбудуться у неділю, 6 жовтня.

Бронзовий фінал розпочнеться о 15:30 за київським часом, а чемпіон світу визначиться у матчі, стартовий свисток якого пролунає о 18:00.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, у чвертьфіналі ЧС-2024 з футзалу збірна України розгромила команду Венесуели з рахунком 9:4. А на старті плейоф залишила за бортом команду Нідерландів (3:1).

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-02 20:03:58