Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Родинні читання на Книжковій країні: зірки ICTV поговорили з дітьми про емоції


Один з наймасштабніших книжкових фестивалів України – Книжкова країна – зібрав на ВДНГ понад 73 тис. відвідувачів, побивши власний рекорд.

Серед розмаїття заходів окрему увагу дітей та дорослих привернули Родинні читання, до яких долучилися і зірки ICTV – ведуча програми Факти ICTV Оксана Гутцайт та ведуча програми Ранок у Великому місті на ICTV2 Юлія Зорій.

Родинні читання від Оксани Гутцайт та Юлії Зорій

Ведучі читали дітям книгу Монстрик – лікар емоцій, що допомагає малюкам розуміти та контролювати власні почуття та переживання. До слова, Юлія Зорій також є практикуючою психологинею, тож до читання підійшла зі знанням справи.

– Родинні читання мене дуже розчулили, адже була така кількість діток, яким щиро було цікаво слухати книгу, яку ми читали з Оксаною Гутцайт. Вони слухали, активно ставили запитання, ми разом  робили різні вправи емоційної стабілізації, – поділилася враженнями Юлія Зорій.

Також вона відзначила масштаб фестивалю та поділилася, що й собі придбала кілька книжок. Оксана Гутцайт підтвердила слова колеги та відзначила здатність України збирати книжкові ярмарки під час війни.

– Я в щирому захопленні та під враженням від такої теплої зустрічі, діти всі дуже різні, веселі та цікаві. Чудово, що книжкові події в нашій країні, незважаючи на війну, збирають таку кількість відвідувачів, тим більше маленьких діток, – прокоментувала фестиваль ведуча Фактів ICTV.

Маленькі слухачі не відпускали Юлію з Оксаною, поки всі не сфотографувалися з ведучими. Також діти розпитували зірок про роботу на телебаченні, мрії та дитячі спогади.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За попередніми оцінками організаторів, на ярмарку продали понад 86,5 тис. книжок. Вже відомі дати наступного фестивалю Книжкова Країна. Весняний ярмарок відбудеться з 24 по 27 квітня, осінній – з 25 по 28 вересня 2025 року.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-02 18:56:56