Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Шумахер вперше після нещасного випадку з’явився на публіці – ЗМІ

Фото: Depositphotos

Легендарний німецький гонщик Міхаель Шумахер вперше з’явився на публіці після того, як отримав травму під час катання на лижах в Альпах у 2013 році.

Про це пише видання Mirror, посилаючись на німецький таблоїд Bild. А також ще низка світових ЗМІ.

Шумахер відвідав весілля доньки

Bild стверджує, що “дуже ймовірно”, що Міхаель Шумахер був присутній на весіллі своєї 27-річної доньки Джини-Марії. Церемонія відбулася 28 вересня на сімейній віллі вартістю 27 млн фунтів стерлінгів на Майорці.

Ця вілла була придбана дружиною Шумахера, Корінною, у 2017 році у президента мадридського Реал Флорентіно Переса.

Сама церемонія була короткою, тривала близько 30 хвилин, а пара сказала Так у другій половині дня близько 16:00.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Gina Schumacher (@gina_schumacher)

Щоб зберегти приватність сім’ї та захистити Шумахера від публічної уваги, гості мали дотримуватися суворих правил, зокрема залишити телефони та фотоапарати у спеціально відведеному місці.

Серед гостей на весіллі Джини-Марії був також присутній брат семиразового чемпіона Формули-1 Ральф Шумахер зі своїм партнером Етьєном.

Однак, не всі з близького оточення родини отримали запрошення. Колишній менеджер Шумахера Віллі Вебер заявив, що запрошення на подію не отримував.

Вебер працював із німцем до його відходу з Формули-1 у 2012 році. Він заявляв, що Міхаель був “одним з моїх найкращих друзів”. Але, як стверджується, він не увійшов до близького кола людей, яким довіряють інформацію про стан здоров’я Шумахера.

Одним з небагатьох колишніх колег гонщика по Формулі-1, кому родина дозволила з ним бачитися, є колишній директор команди Ferrari Жан Тодт.

Що відомо про стан здоров’я Шумахера

Наприкінці 2013 року Міхаель Шумахер травмувався під час катання на лижах в Альпах. Після інциденту він провів шість місяців у комі.

Щодо нинішнього стану гонщика майже нічого не відомо. Сім’я спортсмена не поширює інформації щодо стану його здоров’я.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Всього за свою кар’єру Шумахер виграв сім титулів чемпіона Формули-1. Востаннє він підіймався на подіум, коли посів третє місце за підсумками Гран-прі Європи в сезоні 2012 року.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-02 18:51:31