Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

У Німеччині зобов’язали українців змінити реєстрацію авто


У Німеччині змінилися правила для українських біженців з авто. Тепер нашим водіям доведеться реєструвати авто за місцем, якщо вони проживають на території країни понад рік.

У Німеччині змінилися правила для українських водіїв

Уже з 1 жовтня біженці з України мають зареєструвати свій транспорт на німецькі номери, якщо проживають у країні понад рік.

Відомо, що нові правила мають поліпшити якість моніторингу ситуації на дорозі. Річ у тім, що автомобілі на номерах інших країн практично не піддаються повноцінному контролю.

Подача заявки на перереєстрацію за допомогою цифрових українських документів не приймається, і після процедури потрібно замінити номерні знаки на німецькі. До речі, українські машини також підлягають реєстрації на німецькій митниці.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Порушувати закони не варто і в Україні – раніше Факти ICTV детально розписали, які штрафи за порушення паркування для наших водіїв діють у 2024 році. Сума може бути різною, і залежить від типу порушення – від 340 грн до 1700 грн. На щастя, для оплати штрафів в Україні діє величезна кількість сервісів.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-30 15:03:09