Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Помер Кріс Крістоферсон – зірка кантрі та кіно


У віці 88 років помер зірка кантрі-музики та актор Кріс Крістоферсон. Відомо, що смерть настала 28 вересня, коли артист був у себе вдома.

Помер Кріс Крістоферсон: подробиці та біографія

Відомо, що смерть спіткала актора на острові Мауї (Гаваї). За словами представника сім’ї музиканта Ебі Макфарланд, помер артист в оточенні близьких, але про причини не розкривається.

Кріс запам’ятається світові як зірка кантрі та рок-н-ролу – серед його популярних пісень є Help Me Make It Through the Night і For the Good Times.

Крім музичної кар’єри, Крістоферсон також був відомим актором – він знявся в картині Мартіна Скорсезе Аліса тут більше не живе, а також у низці інших хітів – Народження зірки і Блейд.

Уже 2021 року Кріс почав дедалі менше з’являтися на публіці, і один з останніх його виступів був у 2023 року в Лос-Анджелесі.

До речі, за своє життя зірка кіно та музики встиг спробувати себе і в інших сферах – він займався боксом, регбі та футболом і літав на вертольотах у званні капітана армії США. Однак від військової кар’єри він відмовився заради написання пісень.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Це не перша трагічна новина у світі шоу-бізнесу – 27 вересня померла Меґґі Сміт. Актриса відома завдяки участі у фільмах про Гаррі Поттера та серіалі Абатство Даунтон. Про причини смерті також не повідомляють.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-30 14:04:13