Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

На ТОТ Росія нав’язує українцям власні наративи щодо війни: у ЦНС розповіли, які саме

Фото: Getty Images

На тимчасово окупованих територіях України російські загарбники намагаються інформаційно вплинути на українців, шляхом поширення дезінформації через ЗМІ. 

Про це інформує Центр національного спротиву. 

На ТОТ росіяни нав’язують українцям свою пропаганду

За даними ЦНС, російські загарбники продовжують проводити дезінформаційну кампанію проти України. Її головна мета – висвітлити Збройні сили України та дії вищого військово-політичного керівництва у негативному світлі в очах українців та західних партнерів. 

Для реалізації цієї кампанії росіяни використовують підконтрольні ЗМІ на ТОТ України. Відтак, окупанти поширюють новини, які містять ідеологію рашизму та нав’язування наративів щодо важливості проведення повномасштабної війни проти України. 

У ЦНС пояснили, що російські загарбники застосовують засоби масової інформації, як важливий інструмент впливу поширення своєї ідеології та поглядів на проведення так званої СВО.  

Матеріали, які окупанти публікують у власних джерелах містять мову ворожнечі та ненависті до всього українського.

У Центрі нацспротиву зазначили, що видно, що російські загарбники не готові миритися з фактом існування українського народу.

Додамо, що цього місяця стало відомо, що Росія запустила нову кампанію пропаганди в соцмережах, щоби розколоти суспільство та посилити дружні до країни-агресорки політичні сили.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: ЦНС

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-30 10:45:38