Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Угоді завадила смерть: Лопес і Аффлек не можуть продати свій будинок навіть “у мінус”


Дженніфер Лопес і Бен Аффлек знову зіткнулися з труднощами в продажу спільного будинку за $68 млн. Як виявилося, для нерухомості вже знайшли покупця, але угода так і не відбулася через смерть.

Аффлек і Лопес досі не можуть продати “будинок мрії”

Нещодавно колишня пара погодилася на продаж будинку за $64 млн замість $68 млн, але потенційні покупці відмовилися від угоди через те, що не стала одного з членів їхньої сім’ї.

Не виключено, що потенційні клієнти ще повернуться до пропозиції співачки й актора.

Якщо будинок піде за $64 млн, то зіркова пара опиниться в мінусі, з огляду на податок на особняк, комісійні рієлтору і витрачені на ремонт кошти.

Спочатку актор і співачка придбали нерухомість за майже $61 млн восени 2023 року, причому пара розплатилася готівкою. До речі, тоді знаменитості взяли іпотеку, яку планували виплачувати десятиліттями.

Ще на початку літа стало відомо, чому Аффлеку і Лопес не подобався їхній будинок. Як виявилося, особняк був занадто далеко від дітей Бена, а Дженніфер не подобалися його приголомшливі розміри.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Втім, саме розлучення і стало причиною продажу будинку – пара приховувала цей факт місяцями, і тепер про це відомо офіційно.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-25 13:05:03