Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Дюбуа нокаутував Джошуа у п’ятому раунді у бою за титул чемпіона IBF

Фото: Getty Images

Британський боксер Даніель Дюбуа переміг нокаутом у п’ятому раунді свого земляка Ентоні Джошуа у бою за пояс чемпіона IBF у надважкій вазі, який звільнив українець Олександр Усик.

Бій Джошуа – Дюбуа відбувся у Лондоні на переповненому стадіоні Вемблі.

Джошуа – Дюбуа: як минув бій

Вже наприкінці першого раунду Ентоні Джошуа побував у нокдауні після потужного удару Даніеля Дюбуа. Він зумів піднятися до того, як рефері відрахував до десяти.

Вдруге Джошуа потрапив у нокдаун наприкінці третього раунду, але втримався на канатах до закінчення раунду. Втретє його відправив Дюбуа у нокдаун на початку четвертого раунду.

Бій Джошуа – Дюбуа закінчився достроково у п’ятому раунді, коли Ентоні отримав прямий удар у щелепу, після якого вже не зміг стати на ноги.

Зазначимо, що обидва боксери є колишніми суперниками Олександра Усика, проти яких він здобув три перемоги, дві з яких над Джошуа.

Дюбуа вперше у кар’єрі боксував у статусі повноцінного чемпіона світу та зміг захистити пояс IBF.

Виступ Oasis перед боєм Джошуа – Дюбуа

Перед боєм за титул чемпіона світу за версією IBF у гевівейті між Джошуа та Дюбуа на Вемблі перед 96 тис. фанатів виступив легендарний гурт Oasis.

У серпні Oasis оголосили, що гурт сенсаційно повертається після розпаду у 2009 році, а Ліам Галлахер разом із братом Ноелем возз’єднаються вперше з 2009 року.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Галлахер заспівав три пісні з альбому гурту 1994 року Definitely Maybe, який включав Rock n’ Roll Star, а також сингли Supersonic та Cigarettes and Alcohol.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-22 02:10:47