Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Бесплатно проверить здоровье смогут львовяне: прямо во дворах установят медицинские палатки


Медики Львова безкоштовно з 24 до 28 вересня перевірятимуть здоров’я містян поблизу житлових будинків – у міськраді затверджено 31 локацію.

Якщо ти не йдеш до лікарів – вони прийдуть до тебе

Про це повідомила Львівська міська рада на своєму офіційному сайті і перелічила всі адреси, за якими будуть встановлені медичні палатки.

Перевірити стан свого здоров’я можна буде без усіляких записів.

Кваліфіковані медпрацівники міських лікарень і поліклінік безкоштовно виміряють тиск, перевірять серце, зроблять тести на ВІЛ-інфекцію, гепатити В і С, оцінять загальний стан здоров’я та визначать рівень тривоги чи депресії. І, звісно, дадуть рекомендації.

У цих же наметах той, хто не встиг, зможе укласти декларацію з сімейним лікарем. А ще – визначити групу крові, вакцинуватися.

Традиція відновлюється

Подібні загальноміські акції просто неба проводили у Львові з 2006 року. І це мало неабиякий ефект. Перервала цю традицію пандемія Covid-19.

Тепер традиція відновлюється.

В управлінні охорони здоров’я Львівської міської ради наголошують, що головне завдання кампанії – нагадати про важливість профілактики захворювань та ознайомити людей з медичними послугами, які надають у міських закладах охорони здоровʼя.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Львівська міська рада

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-21 12:04:27