Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Може нести загрозу: у США перевірять повідомлення Ілона Маска про замахи


Секретна служба США вивчить допис Ілона Маска на факт погрози на адресу Джо Байдена та Камали Гарріс. Йдеться про роздуми мільярдера щодо замахів на президента США та політика.

Влада США перевірить повідомлення Ілона Маска

Усе почалося з другого замаху на колишнього президента США Дональда Трампа. Один із користувачів X задався питанням, чому люди хочуть убити політика.

Маск вирішив висловити свою думку – для 198 млн передплатників він поцікавився, чому на інших політиків не роблять замахів.

– І ніхто навіть не намагається вбити Байдена/Камалу? – поміркував мільярдер.

За короткий час під публікацією очільника соцмережі з’явилися тисячі дописів з обговореннями ситуації, після чого Ілон видалив свій пост і заявив, що це був жарт.

Однак цим інцидентом зацікавилася Секретна служба США. Тепер експерти перевірятимуть на те, чи несе мільярдер загрозу президенту або віцепрезиденту США. Як відомо, Ілон може бути винним у кримінальному злочині, і покарання за нього – штраф або позбавлення волі до п’яти років.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

До речі, мільярдер явно зловживає своїм становищем у соцмережі – нещодавно Маска звинуватили в блокуванні акаунта X через підтримку Гарріс. Йдеться про обліковий запис руху White Dudes for Harris, який збирав кошти для кампанії Камали.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-20 11:17:23