Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Аліну Шаманську допитали у польському аеропорту – подробиці

Блогерка Аліна Шаманська, яка днями повернулася із США в Україну, розповіла про “пригоди”, які сталися з нею в аеропорту у Варшаві.

Що сталося із Шаманською в польському аеропорту

У сториз в Instagram Аліна поділилася, що летіла прямим рейсом із Лос-Анджелеса до Варшави. Однак у польській столиці блогерка несподівано потрапила на допит до силовиків.

Правоохоронці запідозрили Шаманську у перевезенні понад $10 тис. готівки. Також у неї було кілька брендових сумок. У зв’язку з цим блогерку допитали та перевірили її багаж.

Зараз дивляться

– На мене чекав допит, довелося вивертати всі речі до однієї. Я стала підозрюваною у перевезенні понад $10 тис. готівкою. Я везла кілька брендових сумок, але всі вони мої, і якби вже давно, – поділилася Аліна.

Фото: Аліна Шаманська/Instagram

Зазначимо, що про свій приїзд в Україну Аліна Шаманська повідомила кількома днями раніше. Це сталося в той період, як її колишній чоловік Руслан Ханумак виїхав до США до сина. Він натякнув, що залишиться жити в Америці і бачитиме, як росте хлопчик.

За словами Ханумака, він виїхав з України під час війни законно. Шоумен має відстрочку від військової служби до листопада цього року. Руслан отримав її через астму, на яку страждає з дитинства.

Фото: Аліна Шаманська

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-07 13:59:09