Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Тетяна Висоцька підтримала проєкт Друзі ДШВ

Ведуча Вікна-новини на СТБ та телемарафону Єдині новини Тетяна Висоцька підтримала проєкт Друзі ДШВ, що збирає кошти для підтримки українських десантників.

Всеукраїнська платформа допомоги Десантно-штурмовим військам ЗСУ розпочала діяльність 1 липня. Майже за тиждень до неї доєдналося чимало українських зірок, які тепер можуть назвати себе друзями ДШВ.

Тетяна Висоцька стала другом ДШВ

Ведуча програми Вікна-новини звернулася до своїх шанувальників із закликом підтримати збір на постійній основі. Для цього треба перейти за посиланням на проєкт Друзі ДШВ та задонатити або конкретному підрозділу, або війську взагалі.

Зараз дивляться

– Ставайте друзями ДШВ і підтримайте наших героїв щомісячним донатом, – заохотила Тетяна Висоцька.

Хто з зірок підтримав проєкт Друзі ДШВ

У списку чимало відомих в Україні імен – це Олена Фроляк, Святослав Вакарчук, Володимир Рунець, Тарас Тополя, Юлія Сеник, Олександр Швачка, Тоня Матвієнко, Григорій Решетнік, Jerry Heil та Марія Бурмака.

Щодня тих, хто долучається до підтримки десантників все більше. Платформу створено для тривалої та стабільної допомоги нашим захисникам.

Зібрані кошти спрямують не лише на придбання сучасного озброєння, що допоможе бороти ворога, а й на медичне забезпечення та покращення умов життя й служби бійців.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-06 13:02:07