Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Джамала розповіла про будинок в Криму, забраний окупантами

Співачка Джамала поділилася спогадами про будинок в Криму, який в її родини забрали окупанти. Раніше артистка казала, що загарбники погрожують збудувати замість дому батька та дідуся санаторій для російських військових.

Джамала розповіла про будинок в Криму

В емоційних сториз артистка акцентувала, що росіяни знову приходять і відбирають те, що їм не належить.

– Якщо у світі є справедливість, Росія за все відповість. За всі наші сльози, за наших рідних та знайомих, за наші будинки, за нашу землю, – зазначила Джамала.

Фото: Джамала/Instagram

Вона показала підбірку архівних фото, що зберігають спогади про її дитинство в Криму. На них – різні покоління родини співачки.

Зараз дивляться

– І сьогодні ці спогади забирають, копаються у батьківських речах, у родинних архівах. Вже стільки поколінь ми не можемо залишити нічого своїм дітям, бо злочинці знову приходять у наш дім, знищують, руйнують, відбирають, крадуть, – наголосила Джамала.

Артистка раніше казала, що не мовчатиме про злочини загарбників, тому намагається через свої соцмережі показати світу, що коять окупанти. Вона веде сториз українською та англійською, щоби якомога більше людей дізналися правду.

скрин Джамала

Фото: Джамала/Instagram

– Просто у цю мить вони забирають те, чим жили мої батьки, над чим так важко працювали та власними руками, кровʼю і потом будували. Вони забрали навіть не у мене. А у моїх батьків. Все, що я можу зробити сьогодні – це не мовчати! І не мовчатиму! – заявила виконавиця пісні 1944.

Нагадаємо, що окупанти звинувачують Джамалу у “здійсненні щодо РФ недружніх дій” та допомозі ЗСУ і навіть оголосили її у розшук, а потім ще й заочно арештували.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-06 11:12:08