Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Лише Господь Всемогутній може переконати мене вийти з перегонів – Байден

Президент США Джо Байден заявив, що тільки Господь може переконати його припинити президентські перегони.

Про це Байден сказав в інтерв’ю для ABC News.

Байден не вийде з президентських перегонів

Байден відкинув ідею деяких демократів, що після провальних дебатів із Дональдом Трампом минулого тижня він має відійти убік і обрати замість себе молодшого кандидата. Байден вважає, навряд чи знайдеться хтось більш кваліфікований, щоб бути президентом або виграти ці перегони.

Зараз дивляться

Журналіст Джордж Стефанопулус запитав президента, чи покине він перегони, якщо його переконають, що він не зможе перемогти Дональда Трампа?

– Це залежить від… якщо Господь Всемогутній спуститься і скаже мені це, я тоді зроблю це… Але Господь Всемогутній не спуститься, – сказав Джозеф Байден.

Президент також відкинув припущення про те, що союзники можуть попросити його відійти в сторону: Цього не станеться.

В інтерв’ю Джо Байден рішуче заявив, що він балотується і збирається знову перемогти.

Як повідомляє BBC News, під час цього інтерв’ю президент був більш упевнений у собі, чітко відповідав на запитання, хоча голос його був ще хрипким. Сам Байден пояснив свій поганий виступ на теледебатах із Трампом втомою та сильною застудою.

Байден готовий знову обійняти посаду президента

Журналіст також запитав Джо Байдена, чи чесний він сам із собою, коли каже, що цілком здатний пропрацювати ще чотири роки на посаді президента.

– Джордж, останнє, що я хотів би зробити, це не впоратися з цим завданням. Я думаю, як кажуть деякі високопоставлені економісти і фахівці із зовнішньої політики, якщо я зупинюся зараз, то увійду в історію як досить успішний президент. Ніхто не думав, що я зможу домогтися того, чого ми домоглися, – відповів Байден.

Президент також сказав, що бачить усі ці повідомлення, де йдеться про те, що він нібито занадто старий.

– Хіба я був занадто старий, щоб створити 15 мільйонів робочих місць? Хіба я був занадто старий, щоб ліквідувати студентські борги для п’яти мільйонів американців? – сказав Джозеф Байден.

Тиск на Байдена з метою змусити його піти у відставку тільки посилився після дебатів, під час яких він кілька разів втрачав хід думок, що викликало побоювання з приводу його віку і психічного здоров’я.

Деякі великі донори демократів почали наполягати на тому, щоб Байден пішов із посади кандидата від партії, публічно попереджаючи, що вони відмовляться від фінансування, якщо його не замінять.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-06 09:38:48