Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Івана Купала 2024: привітання у листівках та прозі

Традиційне слов’янське свято Івана Купала святкують із 23 на 24 червня (стара дата – з 6 на 7 липня).

Івана Купала – час ворожінь, різноманітних обрядів, бажань і традицій. Заведено влаштовувати гуляння, водити хороводи, стрибати через багаття, а незаміжні взагалі можуть поворожити на судженого.

Крім того, в цей день потрібно вітати одне одного і бажати здійснення бажань, щастя, любові. Факти ICTV підготували привітання з Івана Купала 2024 у листівках і прозі.

Зараз дивляться

Привітання з Івана Купала 2024 у листівках

Ивана Купала 2023

Ивана Купала 2023

Ивана Купала 2023

Ивана Купала 2023

Привітання з Івана Купала 2024 у прозі

***

Вітаю тебе з Івана Купала, бажаю жити в достатку і радості. Здоров’я сім’ї, спокою на душі та миру в домі!

***

Зі святом Іван Купала! Нехай ваша оселя завжди буде сповнена сміху, добра, дружності та веселощів. Бажаю мирного неба і яскравого сонця над головою, щоб друзі завжди були поруч і гарний настрій не залишав ніколи!

***

Вітаю зі святом Івана Купала. Нехай кажуть, що знайти квітучу папороть неможливо, адже такого не буває, але я бажаю, щоб у твоєму серці завжди, а не тільки сьогодні, цвіла яскраво і красиво папороть щастя і любові. Нехай сьогодні збудуться всі добрі сподівання і шлях до мрій вкажуть палкі вогнища.

***

Бажаю тобі знайти в цей вечір квітку папороті і знайти своє щастя на цій землі. Нехай сонечко вкаже тобі шлях до цієї чудової квітки, а я пошлю всі зорі світу тобі на допомогу!

***

З літнім святом Івана Купала вітаю і хочу побажати, щоб кожен з вас знайшов свою щасливу папороть, а ваше вогнище любові й щастя ніколи не згасало!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-06 08:39:38