Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Про Осла зі Шрека знімуть окремий мультфільм

Кінокомпанія Dreamworks готує окремий мультфільм про Осла зі Шрека. Актор Едді Мерфі розповів, що повернеться до озвучення легендарного персонажа.

Про Осла зі Шрека знімуть окремий мультфільм

Про це Мерфі розповів в інтерв’ю Collider. Комік підтвердив, що знову подарує свій голос комічному персонажу з легендарного мультиплікаційного всесвіту.

До речі, актор запевнив, що робота над п’ятою частиною Шрека вже ведеться.  Виробництво було запущено на початку цього року, і Едді вже встиг записати кілька реплік для свого персонажа.

Зараз дивляться

Про жителя болота новий мультфільм з’явиться на екранах уже 2025 року, а ось окремий спін-офф про Осла з’явиться тільки після продовження оригінальної історії.

До речі, не виключено, що до Dreamworks для створення мультфільмів долучиться корпорацій Illumination – остання бере участь у проєктах у ролі творчого партнера.

Зараз мультфільми не тільки цікаві, а й дуже прибуткові. Приміром, картина Думками навиворіт 2 стала лідером за касовими зборами серед фільмів у 2024 році. Робота Disney і Pixar заробила понад $1 млрд лише за два тижні, і не збирається зупинятися. Мультфільм обігнав навіть Дюна 2, яка до цього займала лідерство в рейтингу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-25 11:59:05