Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Зуби виколупати, голову відрізати: опубліковано перехоплення наказу командира армії РФ

Фото: Офіс генпрокурора

Видання Українська правда оприлюднило аудіозапис перехоплення розмови російського командира, який наказує своїм підлеглим обезголовити військовослужбовця Збройних сил України на Донеччині.

Повідомляється, що події мали місце 17 червня 2024 року біля Старомайорського Волноваського району Донецької області.

Перехоплення наказу командира РФ

Представники одного з підрозділів окупантів наказали підлеглим не захоплювати в полон українських військовослужбовців та обезголовлювати їх.

Зараз дивляться

На перехопленому аудіозаписі чути, як окупант з використанням лайки наказує підлеглим відрізати голову українському військовому та насадити на палю для залякування інших українських бійців.

— Автомати американські, на..й. Усе забрати, документи, гроші, на..й. Золото, діаманти, зуби виколупати, голову відрізати і мені принести, – сказав окупант.

Обережно, чутливий контент!

Вбивство військового в Донецькій області

Про те, що в Донецькій області російські окупанти вбили українського військового, обезголовивши його, стало відомо кілька днів тому.

В Офісі генпрокурора повідомляли, що за попередньою інформацією, російські командири віддали наказ не брати в полон українських військових, а вбивати їх з особливою жорстокістю, зокрема обезголовлюючи.

Відомо, що злочинний наказ було віддано на рівні керівництва батальйону та роти окупаційних військ.

19 червня генпрокурор Андрій Костін повідомив, що особу українського військового, якого жорстоко вбили російські окупанти в Донецькій області, встановили.

Джерело: Українська правда

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-20 23:13:29