Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Музиканта Тревіса Скотта заарештували | Life

Музиканта Тревіса Скотта заарештували і відправили до виправної колонії округу Маямі-Дейд. Артиста звинуватять у проникненні на приватну територію і порушенні громадського порядку в п’яному стані.

Тревіса Скотта заарештували: подробиці

Так, про інцидент стало відомо 20 червня. Артист пробув у виправну колонію 4 години, після чого вийшов під заставу в $650.

Щоправда, поки що представники артиста ніяк не коментують історію.

Зараз дивляться

Однак поліція розповіла деталі історії – Тревіс перебував у чартерному човні, де став учасником сварки з персоналом судна. На пристань прибули офіцери поліції, які попросили артиста покинути човен, що він і зробив. Через деякий час артист повернувся, і знову почав сперечатися, після чого відмовився йти вдруге. Після цього Скотта заарештували.

За даними поліції, правоохоронні органи викликали через бійку на яхті. Офіцери побачили Скотта, який кричав на пасажирів – від нього виходив запах алкоголю.

Утім, інсайдери запевняють, що бійки не було.

Це не перший інцидент музикантів із поліцією за останній час. У червні поліція заарештувала Джастін Тімберлейка за їзду на авто під алкоголем. Артиста звинуватили в порушенні правил, і вже наприкінці липня на співака чекає суд.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-20 20:05:31