Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Повинні забути гру з Румунією: Ребров про другий матч України на Євро-2024

Збірна України з футболу у п’ятницю, 21 червня, зустрінеться з командою Словаччини у другому турі групового етапу Євро-2024.

Перед матчем у Дюссельдорфі головний тренер синьо-жовтих Сергій Ребров висловився про майбутню гру зі словацькою збірною.

Ребров про матчі зі Словаччиною

— Я завжди вважав Словаччину сильною командою. У них зібрані гравці, які представляють хороші клуби. Коли я проаналізував їх, то побачив, що вони дуже дисципліновані. Вони виграли у Бельгії у чудовому стилі. Ми їх дуже поважаємо, – сказав тренер.

За словами фахівця, збірна очікує на важкий поєдинок: На кожній ділянці поля буде битва — хто буде переможцем з кожного куточка, той і виграє матч.

Зараз дивляться

Щодо поразки у грі з Румунією, Ребров сказав, що відповідальність за це несе, як тренер так і гравці.

Він також розповів, що під час роботи з Валерієм Лобановський, той казав футболістам таке: Не слухайте нікого, окрім тренера – не хвилюйтеся, що думають журналісти, бо вони не бачать тренувань.

— Після поразки ми розбирали гру. Всі розуміють свої помилки. Знають, що треба виходити на поле з більшим духом і бажанням. Я дуже очікую хорошої гри, тому що остання гра була холодним душем.

Це Євро. Це найвищий рівень. Для деяких гравців це перше Євро, і це велика відповідальність для них. Ми повинні поважати і підтримувати команду. Будуть помилки – це неминуче. Повинні забути гру з Румунією, показати, що ми повернулися. І завтра в грі треба показувати інший рівень, – додав наставник.

Сергій Ребров також повідомив, що сьогодні до тренувань у загальній групі за день до матчу проти словаків повернеться Віталій Миколенко, який зазнав ушкодження у спарингу проти команди Молдови.

Факти ICTV розповідали, де дивитися матч Словаччина – Україна у межах другого туру групового етапу Євро-2024.

З детальним календарем і розкладом матчів Євро-2024 ви можете ознайомитися в нашому матеріалі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-20 19:35:25