Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Фільм Дедпул і Росомаха готовий до прем’єри: автори закінчили роботу

Автори Дедпула і Росомахи завершили роботу над фільмом. До виходу картини на великі екрани залишилося трохи більше місяця.

Фільм Дедпул і Росомаха готовий до прем’єри

Про завершення роботи над фільмом заявив один із головних героїв картини, актор Раян Рейнольдс. Він грає всіма відомого Дедпула, і про успіх розповів у соцмережах.

В Instagram він опублікував знімок із режисером Шоном Леві і заявив, що йому важко прощатися зі знімальним майданчиком фільму.

Зараз дивляться

Фото: Раян Рейнольдс/Instagram

Відомо, що прем’єра Дедпула і Росомахи відбудеться 26 липня, і скоро автори почнуть підігрівати інтерес публіки до фільму несподіваними подробицями про картину і процес зйомки.

Фільм почали знімати ще у 2023 році, та влітку довелося на кілька місяців призупинити процес через страйки акторів і режисерів. Саме тому реліз картини перенесли з травня 2024 року на липень.

До речі, у травні в мережі з’явився трейлер фільму Дедпул і Росомаха. Фанати побачили головних героїв і трохи сюжету, який нехай і звучить складно, але насправді дуже простий. Усе через подорожі в часі та заплутаність всесвітів героїв. Раніше Г’ю Джекман приховував свою участь у фільмі, але вже ближче до виходу розповів правду.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-20 17:06:11