Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Адвокат Тімберлейка прокоментував інцидент з арештом

Адвокат Джастіна Тімберлейка прокоментував затримання і звинувачення співака у п’яному водінні авто. Едвард Берк-молодший зазначив, що йому є що сказати в суді.

Адвокат Тімберлейка прокоментував інцидент з арештом

Так, після арешту музиканта, офіс адвоката Едварда Берка-молодшого опублікував заяву щодо подальших дій в інтересах попзірки.

– Містер Берк має намір інтенсивно захищати містера Тімберлейка від цих звинувачень. Йому буде що сказати у відповідний час. Наразі він очікує від прокуратури повної інформації, – зазначили представники юриста.

Не секрет, що в середині липня Тімберлейка заарештували за п’яне водіння авто. І хоча артиста відпустили наступного ранку, спливли нові деталі інциденту.

Зараз дивляться

Музикант не пройшов тест на тверезість, а також відмовився від хімічного тесту на наявність алкоголю в крові. За даними інсайдерів, поліціянт, який затримав Джастіна, “був настільки молодий, що навіть не знав про популярність Тімберлейка”.

До речі, суд над артистом відбудеться 26 липня, і тоді ми почуємо подробиці від захисту. Відомо, що Берк – відомий адвокат із Гемптона, який представляв інтереси багатьох світових зірок і VIP-клієнтів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-20 15:18:06