Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Найкращі відеокамери Hikvision для безпеки вашої квартири

Вибір відеокамери для квартири є важливим рішенням, яке може забезпечити безпеку та спокій всієї родини. На сайті https://hikvision.co.ua/ua ви знайдете широкий асортимент камер, які підходять для квартири, з різноманітними функціями та характеристиками.

Фактори вибору камери для квартири

При виборі камери відеоспостереження для контролю за нянею, дітьми чи літніми батьками, охорони від зловмисників рекомендується звернутися до фахівців, які зможуть допомогти визначити оптимальну модель, зважаючи на індивідуальні потреби та умови проживання. Завжди корисно порівняти кілька моделей та вибрати ту, яка найбільше відповідає вашим вимогам та бюджету.

Залежно від поставлених цілей та особливостей приміщення вимоги до камери відеоспостереження відрізнятимуться. Але для відеофіксації приміщення можна виділити деякі загальні характеристики:

Зараз дивляться

  1. Пристрій має бути оснащений відеореєстратором, щоб виконувати головне завдання – запис фото та відео.
  2. Висока якість зображення. Камера відеоспостереження повинна гарантувати отримання деталізованих кадрів, які дозволять без проблем розглянути риси обличчя та одяг. Тут необхідно відзначити, що пристрої з широким кутом огляду не забезпечують достатньо чіткого зображення та хорошого фокусування. Тому в деяких зонах приміщення доцільно встановити камеру відеоспостереження з мінімальним радіусом охоплення, але з максимальною деталізацією.
  3. Поворотний об’єктив. Камера з поворотним об’єктивом – гарний варіант заощадити та встановити у квартирі не 4-5 пристроїв, а один або два. Механізм дозволяє охопити всю площу кімнати, не встановлюючи великої кількості обладнання.
  4. Віддалений доступ. Система відеоспостереження має підтримувати підключення смартфона через інтернет. Тільки в цьому випадку власник квартири чи приміщення зможе в онлайн-режимі спостерігати за тим, що відбувається.
  5. Компактні розміри. Навряд чи хтось захоче встановлювати у невеликому приміщенні безліч величезних камер відеоспостереження.
  6. Простий і швидкий монтаж. Для більшості користувачів обов’язкова вимога до камери відеоспостереження – можливість самостійно встановити та налаштувати прилад.

IP камера для приміщень з ІЧ-підсвічуванням і без: у чому особливість

Безперечним плюсом ІЧ-підсвічування є те, що камеру можна використовувати в приміщеннях з поганим освітленням. Саме це дозволяє передати будь-які деталі. У цьому плані ІЧ-підсвічування виступає додатковою перевагою. Її застосування непомітно для стороннього ока і не пов’язане з великим споживанням електроенергії.

Якщо нічне відеоспостереження у квартирі необхідне, то без інфрачервоного підсвічування воно втрачає свою актуальність. Головне завдання підсвічування полягає у забезпеченні максимальної дальності освітлення. Але інфрачервоні промені не повинні потрапляти в об’єктив, щоб не допустити засвічування картинки.

Чим більша дальність підсвічування, тим краще – неправильна теза: від підсвічування вимагається освітлення зони спостереження – не більше.

Найкращі моделі камер Hikvision для квартири

Наприклад, модель DS-2CD2423G2-I є 2 Мп кубічною IP камерою, яка забезпечує чітке зображення та підтримку Wi-Fi, що робить її зручною для встановлення без необхідності прокладання кабелів.

Інша популярна модель, DS-2CD2543G2-IS, є 4 Мп IP камерою з додатковими функціями аналізу зображення та можливістю виявлення руху.

Для тих, хто шукає більш доступні варіанти, TurboHD камера DS-2CE17D0T-IT3F пропонує хорошу якість зображення за нижчою ціною.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-12 19:44:33