Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Віталій Козловський уперше став батьком – ФОТО

Музикант і військовослужбовець Віталій Козловський уперше став батьком. Дружина артиста Юлія Бакуменко народила йому сина. Хлопчик з’явився на світ 25 лютого і назвали його Оскаром.

Віталій Козловський став батьком

Як розповів Віталій, ім’я для сина обирав він сам. Каже, колись давно був у гостях в Італії в мами, і там одна українка назвала свого сина цим ім’ям, йому сподобалося і він запам’ятав це.

Фото: скриншот із інтерв’ю Раміні Есхакзай

– Я людина, яка співає, і сприймає фонетикою. Це ім’я означає божественний, і мені це запало в душу, тому що я його раніше асоціював із нагородою в Голлівуді, а тут відзначив, що це дуже красиве ім’я, – поділився Віталій.

За словами Віталія Козловського, над тим, щоб стати батьками, вони з дружиною працювали доволі довго – ще до заміжжя і повномасштабної війни. Про те, що він стане татом, артист дізнався вже тоді, коли був на полігоні.

Зараз дивляться

– Я пішов служити, у мене були військові навчання, і ще тоді моя дівчина надсилає повідомлення – тест, УЗД і пише: – Я тебе вітаю, п’ятий тиждень. Я поклав телефон у кишеню, моє серце вилітало з грудей. Увечері повернувся в намет і єдине, що відповів: Ого. І з цим “ого” не спав усю ніч, і думав, що тепер моє життя зміниться, – поділився Віталій.

Новина доповнюється…

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-04 16:05:28