Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

голосування в Конгресі знову затягується

У Палаті представників США голосування щодо допомоги Україні не відбудеться до середини квітня, а можливо, відбудеться пізніше.

Про це повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на кілька джерел у Республіканській партії.

Минулої неділі спікер Палати представників Майк Джонсон в ефірі Fox News заявив, що Палата представників ухвалить рішення щодо допомоги Україні, щойно законодавці повернуться після двотижневих великодніх канікул.

Зараз дивляться

Президент України Володимир Зеленський просить не зволікати з голосуванням, оскільки Україні не вистачає артилерійських снарядів, Росія посилила ракетні обстріли населених пунктів. І виходить, що у російських військ на фронті перевага в озброєнні – шість до одного.

Що ускладнює голосування

У Джонсона не показали законодавцям-республіканцям докладний план пакета допомоги Україні. Можливо, ще не визначилися, на чому наполягатимуть перед адміністрацією президента Джо Байдена. І така ситуація ускладнює отримання підтримки на голосуванні наступного тижня, зазначають у партії.

В інтерв’ю Fox News Джонсон сказав, що висуватиме нові умови допомоги, наприклад, надання в кредит. Це означає, що Україна зрештою повинна буде заплатити за допомогу.

Джерело: Bloomberg

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-04 09:46:18