Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

В Україні призупинили замовлення іменних номерних знаків на авто

В Україні призупинили послугу замовлення індивідуальних номерних знаків для транспортних засобів. Усе заради безпеки українців в умовах війни.

Замовлення іменних номерних знаків на авто призупинено: причина

Про таке рішення заявили в СЦ МВС. Так, уся річ у тім, що завод, який виробляє такі номерні знаки, переносить своє виробництво в інший регіон заради безпеки.

Уже з 23 лютого заявки на іменний номерний знак не приймаються. Однак тим, хто замовив раніше, турбуватися не варто – вони отримають свої таблички.

Зараз дивляться

Нагадаємо, що послуга замовлення іменних номерних знаків коштує в сервісному центрі від 466 грн за мінімальної кількості символів – за 3 символи доведеться заплатити 300 грн і по 90 грн за кожен наступний. Максимальна кількість символів – до 8.

Для столичних водіїв кінець лютого підготував ще одну зміну – у Києві скасували плату за паркування на міських стоянках. Тепер не потрібно платити від 5 до 35 грн, оскільки суд відхилив постанову КМДА про плату за паркування в Києві, вважаючи тарифи завищеними.

В адміністрації зазначили, що якщо у водія просять гроші за паркування на міській стоянці – на шахраїв потрібно викликати поліцію.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-23 14:24:41