Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Наталя Могилевська розповіла про причини рішення стати прийомною мамою

Співачка Наталя Могилевська зустрілася в центрі Львова з блогером Ніколасом Кармою. Крім традиційного питання про те, скільки коштує look, Карма поцікавився у співачки подробицями з її життя у статусі мами.

Наталя Могилевська про причини рішення удочерити двох дівчат

Артистка відверто розповіла, що рішилася стати прийомною мамою не через проблеми зі здоровʼям.

– Працюємо з чоловіком кожного дня над питанням, – з гумором зауважила Могилевська.

Співачка додала, що перед нею також не стояло завдання стати для когось прикладом. Тож Мішель та Софію вона взяла до себе, бо “просто їх полюбила”.

Зараз дивляться

Скільки коштує look Наталі Могилевської

Артистка була вдягнена у спортивний костюм іспанського бренду Oysho за 50 євро та взута у масивні чорні черевики на підборах. Взуття Могилевська придбала в Польщі за 3 тис. злотих (28 тис. грн). Шубу, пошиту у 1980-х, співачка купила в Лондоні за 200 доларів, а окуляри їй подарував чоловік.

– У мене дуже багато окулярів: і для дня, і для вечора. Ці вдень ношу, щоби не впізнавали – найбільші, – пожартувала артистка.

До слова, Наталя Могилевська доволі довго приховувала своє особисте життя. Вперше свого коханого співачка показала на початку цього року. Відомо, що його звати Валентин. Вони разом допомагали з евакуацією вагітній сестрі артистки.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-17 15:49:37