Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Бої за Авдіївку – ситуація на 16 лютого 2024

Ситуація в Авдіївці складна, але контрольована.

Про це вночі 16 лютого повідомив командувач Оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) Таврія Олександр Тарнавський.

Бої за Авдіївку: що відомо

Наразі запеклі бої за Авдіївку точаться в межах міста.

Зараз дивляться

Українські війська, зазначає Олександр Тарнавський, застосовують усі наявні сили та засоби для стримування ворога.

– Згідно з ухваленим рішенням, відбувається планове підсилення підрозділів та здійснюється маневр військами на загрозливих напрямках. Крім того, виділений додатковий ресурс боєприпасів та інших засобів ураження, – наголошує командувач ОСУВ Таврія.

Також, додає Олександр Тарнавський, підготовлені нові позиції й продовжують готуватися потужні укріплення з урахуванням усіх можливих сценаріїв.

Командири на місцях, відзначає командувач ОСУВ Таврія, знають своє завдання й виконують його згідно з планом Головнокомандувача Збройних сил України щодо стабілізації ситуації на цьому напрямку.  Управління військами – стійке та ефективне.

– Ми цінуємо кожен клаптик української землі, але найвища цінність та пріоритет для нас – збереження життя українського солдата.

Авдіївська оборонна операція продовжується. Наші воїни й надалі нищать армію окупанта та перемелюють ресурси й резерви ворога, які той, не шкодуючи, кидає в бій. ЗСУ та інші складові Сил оборони України працюють єдиним монолітом, – зауважує Олександр Тарнавський.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-16 07:44:14