Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

ціни за обласними центрами України 2024

Тюльпани вважаються символом весни та тепла. Напередодні свят квіткові магазини підготували великий асортимент весняних квітів. Скільки коштують тюльпани в різних регіонах України — в матеріалі Фактів ICTV.

Скільки коштують тюльпани в різних регіонах України

Флористи пропонують великий асортимент квітів за різноманітними цінами, що дасть змогу кожному обрати подарунок на свій смак та гаманець. Ціна за один тюльпан залежить від регіону України та місця продажу.

Тюльпани напередодні свят продають не тільки у спеціалізованих магазинах, а й у супермаркетах, переходах, на вулиці, на базарах, біля переходів тощо. Ціна залежить від сорту, розміру та пакування квітів.

Зараз дивляться

Скільки коштує тюльпан в Києві

Напередодні свят ціна на тюльпани в супермаркетах коливалася від 199 грн до 250 грн. Так, разом із продуктами, можна було придбати букет з семи тюльпанів. За нашими спостереженнями, це найнижча ціна на квіти, проте якість та подача не надто приваблива.

На ринку тюльпани коштують по 50 грн за штуку. Весняні квіти в маленьких магазинах також по 50 грн за штуку. У великих квіткових магазинах вартість одного тюльпана починається приблизно з 45 грн. Залежно від сорту можна зустріти квіти за 65-70 грн.

Скільки коштує тюльпан у Франківську

У Івано-Франківську середня вартість тюльпана — 45 грн за штуку. У квіткових точках у центрі міста квіти коштують від 35 грн. В інтернет-магазинах — від 50 грн за штуку.

Скільки коштує тюльпан в Одесі

В Одесі вартість одного тюльпана — 45 грн за штуку. В інтернет-магазинах квіти від 50 штук можна придбати за оптовою ціною — від 25 грн за штуку.

Скільки коштує тюльпан у Дніпрі

У Дніпрі ціна на тюльпани варіюється від 40 до 70 грн. В інтернет-магазинах можна зустріти елітні сорти тюльпанів вартістю від 100 грн.

Скільки коштує тюльпан у Харкові

У Харкові середня вартість тюльпана — від 45 грн за штуку.

Скільки коштує тюльпан у Запоріжжі

У Запоріжжі вартість одного тюльпана може становити 50, 60, 70 грн за штуку.

В інших регіонах України вартість тюльпанів приблизно така сама.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-15 14:05:12