Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

українців закликали не ігнорувати тривоги

Фото: Міноборони

Особливо сьогодні, 15 лютого, українцям радять не ігнорувати повітряні тривоги, оскільки РФ, скоріш за все, захоче помститися за втрату великого десантного корабля Цезар Куніков, який пішов під воду 14 лютого.

Про це під час телемарафону Єдині новини заявив речник Командування Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат.

– Тривога (тривала з 10.53 до 12.02, – Ред.), пов’язана зі злетом МіГ-31К. Але зрештою хотів би пояснити, що сьогодні особлива увага має бути до повітряних тривог, – сказав він.

Загроза атаки РФ 15 лютого

Як зауважив Ігнат, Росія, яка вчора зазнала серйозної іміджевої та військової втрати – потоплення великого десантного корабля Цезар Куніков, ймовірно, захоче реабілітуватися в очах власного народу.

Зараз дивляться

За його словами, окупанти хочуть продемонструвати перш за все росіянам, як вони помстилися за втрату судна, тож уже, мабуть, транслюють якійсь картинки сьогоднішної атаки по Україні, що начебто вони це вже зробили.

– Тому не виключені подальші ворожі дії чи провокації. Дотримуйтесь, будь ласка, попереджень та бережіть себе та своїх рідних, – констатував спікер.

Нагадаємо, що 15 лютого під час ракетного обстрілу України вибухи прогриміли в Києві, Львові, Запоріжжі. Сили ППО під час російської атаки знищили 13 із 26 запущених росіянами ракет.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-15 13:09:01