Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Бренд MAC Cosmetics потрапив у скандал через відтінок помади

МЗС України звернулося до канадської компанії MAC Cosmetics через губну помаду бренду. Один з відтінків продається у світі під назвою Russian red (Росіський червоний). На думку відомства, це неприпустимо в умовах, коли росіяни вбивають українців та руйнують ракетами критичну і цивільну інфраструктуру нашої країни.

Бренд MAC Cosmetics потрапив у скандал через помаду

На своїй офіційній сторінці на платформі X (раніше Twitter) МЗС України опублікувало колаж, що відображає справжнє значення того, що стоїть за кольором  Russian red. На ньому розміщено фото зруйнованого російськими обстрілами будинку, а згори розташовано обличчя моделі з губ якої, наче кров, стікає помада.

Зараз дивляться

– Але це зовсім не про красу чи любов. Це колір крові українців, яких щодня вбиває Росія. Це справжній колір війни, який ніхто і ніколи не повинен пережити, – йдеться в дописі.

Цю ж картинку разом з низкою інших тематичних принтів розмістила у своєму Instagram Світлана Павелецька – підприємиця, піарниця та обраниця очільника МЗС України Дмитра Кулеби. Вона зазначила, що для українського ринку продукт зняли з виробництва, проте для інших країн МАС не став міняти назву відтінку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-14 19:05:59