Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Анатолій Анатоліч вчетверте вирушив у ТЦК і не зміг стати на військовий облік

Ведучий Анатолій Анатоліч знову не зміг стати на військовий облік. Це вчетверте, коли чоловік відвідує ТЦК.

Анатолій Анатоліч знову не став на військовий облік

В Instagram-stories Анатоліч розповів, що його День святого Валентина – похід до ТЦК на Оболоні в Києві. Ведучий значиться в цьому центрі комплектування і сьогодні там приймальний день.

Зараз дивляться

– День усіх закоханих. У моєму випадку це – День усіх закоханих у ТЦК, тому що сьогодні приймальний день на Оболоні. Я знову туди йду, щоб закінчити цю епопею з документами. Подивимося, давайте ваші ставки, що буде сьогодні? – сказав Анатолій.

Підійшовши ближче до ТЦК, ведучий побачив величезну чергу. Раніше йому сказали, що понеділок і вівторок – це дні тих, кому прийшла повістка, а тому йому потрібно йти в середу.

– Ось я і йду в середу, а тут просто жесть. Це все на вулиці ті, кого ще не пускають всередину, – зазначив Анатоліч, показуючи чергу.

Закінчилося все швидко. Ведучий став у чергу, в якій опинився під 166 номером. У ТЦК йому чесно сказали, що сьогодні він стати на облік не встигне, і порадили прийти завтра.

Нагадаємо, близько тижня тому Анатолій Анатоліч ходив до ТЦК втретє. Тоді ведучому виписали штраф 1 700 грн, оскільки в нього не виявилося військового квитка і сказали, що він значиться на Оболоні, а тому йому потрібно туди.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-14 14:32:00