Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Оля Полякова повертає молодшу доньку з Лондона до Києва

Співачка Оля Полякова планує повернути молодшу доньку Алісу до України. Зараз дівчинка вчиться в одній зі шкіл Лондона, проте дуже сумує за домом.

Оля Полякова розповіла про повернення молодшої доньки з Великої Британії

Алісу відправили до закордонної школи тимчасово, щоби захистити від війни. Але їй настільки непросто знаходитись далеко від родини, що мама не витримала і вирішила, що влітку дитина повернеться на навчання до рідної країни.

– Їй дійсно все непросто дається. Вона вже з’їла нам мізки! Тому ми ухвалили рішення: вчиться там до літа – і повертається в Київ. Більше це витримати неможливо. Кожен день звинувачення, що я погана мама, віддала дитину в дитячий будинок, – поділилася артистка.

Полякова зізналася, що більше не витримає цих розмов, адже останні два роки перетворилися на “жахіття”.

Зараз дивляться

Оля Полякова прокоментувала повернення старшої доньки з Лондона

Маша Полякова теж встигла повчитися за кордоном. Вона рік провела у лондонському музичному коледжі, а там сама вирішила  вступити до вишу аналогічного профілю, але в США.

– Коли вже зрозуміла, що її беруть, зізналася: “Я кидаю лондонський виш (на хвилиночку, найкращий з музики в Англії), але їду в крутий американський. А доки в мене буде рік перерви, любіть мене і хваліть”, – висловилася про те рішення старшої доньки співачка.

Оля Полякова відзначила, що Маша поводить себе з нею хитро і “зображає слухняність”. Це дозволяє їй досягати того, чого їй хочеться та стояти на своєму.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-13 15:08:42