Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Джонатана Мейджорса знову звинуватили у фізичному та емоційному насильстві: Погрожував вирвати серце

Голлівудського актора Джонатана Мейджорса знову звинуватили у фізичному та емоційному насильстві. Тепер на нього подали до суду ще дві жінки.

Джонатана Мейджорса звинувачують у насильстві: що відомо

Так, Мейджорса звинуватили дві його колишні дівчини. Відомо, що Емма Дункан була заручена з актором з 2015 по 2019 рік. Вона стверджує, що одного разу знайшла його листування з іншою дівчиною, і коли почала збирати свої речі, він штовхнув її на диван і почав душити.

Емма додала, що хлопець погрожував їй розправою, і обіцяв зробити так, щоб вона не могла мати дітей.

Зараз дивляться

Між ними була ще одна сварка – тоді актор вдарив її об поштову скриньку, через що в неї з’явилися синці. Під час третього випадку він повалив її на землю.

Мора Хупер, друга колишня Джонатана стверджує, що він контролював її, і не дозволяв їй обговорювати їхні стосунки з іншими людьми. Також вона пішла на аборт, коли завагітніла від нього.

Коли Мора вирішила пред’явити йому претензії з приводу невірності, Мейджорса пригрозив накласти на себе руки. Через рік після їхнього розставання, актор назвав її шлю*ою і пригрозив вирвати її серце.

Відомо, що в грудні 2023 року Джонатан Мейджорс був визнаний винним у нападі на свою колишню подругу Грейс Джаббарі. Він ударив її по голові, коли вона захотіла вирвати телефон із його рук.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-09 18:58:21