Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Оксана Гутцайт розповіла про страхи під час війни та родичів у Харкові

Ведуча Факти ICTV та національного марафону Єдині новини Оксана Гутцайт розповіла про життя в умовах війни і про родичів Харкові.

Оксана Гутцайт про життя в умовах війни та страхи

Так, в інтерв’ю Фактам ведуча зізналася, що вона вірить у нашу перемогу, хоч і боїться, коли над головою летять ракети.

– Але ракета пролітає, я встаю, дякую ЗСУ і Богові та йду далі у справах. Віра в перемогу і те, що все буде добре, за два роки нікуди не зникла, – зазначає Оксана.

Гутцайт додала, що за два роки війни так і не змогла звикнути до ситуації, яка відбувається навколо нас. Ведуча також розповіла і про батьків, які перші місяці війни були в Харкові.

Зараз дивляться

– Так, вони там були досить довго, і переїхали на дачу – вона з протилежного боку тієї, звідки йшли росіяни. І все одно недалеко від них падали касетні снаряди. Мені вдалося їх забрати з Харкова, і майже рік вони не були вдома. Коли повернулися, то сказали що вже нікуди не поїдуть. Тепер живуть вдома на Салтівці – зараз центр міста вважається найстрашнішим районом, – зазначила ведуча.

Відомо, що ведуча активно допомагає і розвитку культури під час війни. Приміром, у листопаді 2023 року відбулася презентація арт-проєкту про війну та казки, і Оксана Гутцайт займалася озвученням казок. Ведуча зазначила, що наші казки можуть відображати національний характер, ідентичність та унікальний погляд на світ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-09 17:03:02