Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Світлана Білоножко згадала останню розмову з Віталієм Білоножком

Народна артистка України Світлана Білоножко згадала останню розмову з чоловіком, співаком Віталієм Білоножком, який пішов із життя несподівано для всіх.

Остання розмова Світлани Білоножко з чоловіком

За словами артистки, це було ввечері, коли вона з синами приїхала до чоловіка в лікарню. Говорили вони про звичайні речі, а Віталій цікавився, як удома. Про це Світлана розповіла в інтерв’ю Obozrevatel.

– Хіба розуміла того вечора, що більше не побачимося (плаче)? Я приїхала до нього в лікарню, говорили про буденне: – Як там удома? Усе добре. Ти ж погодуй моїх павичів. Не переживай – ти мене всього навчив, знаю, що треба робити. З нами були сини. Пам’ятаю, сміялися, згадуючи що-небудь. Була дуже тепла атмосфера, – згадує Білоножко.

Додає, усі їхні розмови були про плани на майбутнє. Вони мріяли повернутися на сцену і відродити свій фестиваль Мелодія двох сердець після перемоги України в повномасштабній війні. Те, що сталося, досі не вкладається в голові, Білоножко каже, відчуває, що чоловік ніби поруч.

Зараз дивляться

– Тільки вранці прокидаюся – запалюю свічку і молюся. А коли засинаю, мені здається, що хтось гладить по голові. А я все хочу зловити цю руку – торкаюся волосся, а нічого немає… У снах він до мене не приходить, – сказала Світлана.

Нагадаємо, 9 січня стало відомо, що Віталій Білоножко помер. Народному артисту України було 70 років. Він боровся з цукровим діабетом, а останні дні життя провів у лікарні, де й не витримало його серце.

Фото: Світлана Білоножко

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-07 12:26:59