Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Олена Зеленська та Володимир Зеленський – історія кохання

Сьогодні, 6 лютого, свій день народження відзначає перша леді України Олена Зеленська. Їй виповнилося 46 років. Цікаво, що більшу половину життя вона одружена з Володимиром Зеленським – пара уклала шлюб у 2003 році, до цього вони тривалий час зустрічалися.

Історія кохання Олени та Володимира Зеленських

Долі Олени та Володимира почали сплітатися ще в їхні шкільні роки – вони навчалися в одній із криворізьких гімназій, але в паралельних класах.

Зеленського в навчальному закладі знали всі, за словами Олени, його компанія була яскравою. Однак вона не пам’ятає, коли вперше перетнулися їхні погляди, і особливо нічого не знала про юнака.

Зараз дивляться

Романтичні стосунки між майбутнім подружжям тоді не зав’язалися, іскра кохання спалахнула вже після закінчення гімназії, коли їм було по 17 років. Олена і Володимир випадково зустрілися після закінчення школи, тоді чоловік і став завойовувати свою майбутню дружину, яка перебувала в інших стосунках.

Згодом між парою зародилися взаємні почуття, також їх об’єднувала робота над спільними проєктами. До весілля, яке відбулося у вересні 2003 року, Олена і Володимир зустрічалися цілих вісім років.

– Ми були молоді й не збиралися швидше одружитися. У мене не було таких думок: Боже мій, чому він не робить мені пропозицію? Не дарує каблучку? Напевно, зі мною щось не так. Розмови про весілля були, ми знали, що коли-небудь це зробимо. Але, чесно кажучи, нічого не планували. І дату призначили, тільки коли побачили в нашому гастрольному графіку вільний місяць, – ділилася Олена Зеленська в інтерв’ю Сегодня.

Уже в липні 2004 року Олена народила доньку Олександру, а в січні 2013-го на світ з’явився син Кирило.

Наразі Володимир Зеленський – президент України, Олена – перша леді. Повномасштабне вторгнення РФ внесло в їхні стосунки свої корективи. Нещодавно Олена Зеленська розповідала, як війна змінила їхнє життя.

Перша леді зізналася, що разом зараз вони жити не можуть, бачаться інколи, а їхнім дітям не вистачає батька.

Фото: Олена Зеленська

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-06 09:10:54