Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Андрій Данилко пояснив свій образ з вушками Міккі Мауса у фіналі Нацвідбору на Євробачення 2024

Суддя Нацвідбору на Євробачення 2024 Андрій Данилко пояснив, чому у фіналі шоу з’явився в обручі з вушками Міккі Мауса та чому досі носить чорну маску.

Андрій Данилко пояснив свій образ з вушками Міккі Мауса

Артист вважає, що учасники Нацвідбору сприймають його дуже серйозно, тому йому хотілося зробити атмосферу суддівства більш комфортною. Для цього Андрій одягнув вушка Міккі Мауса з рожевим бантиком.

– Чи то учасники мене бояться, чи ще якось сприймають. Мені хотілося цими вушками прибрати якусь серйозність. Щоби все це пройшло легше. І це відбилося на моїх сумних коментарях. Деякі речі мені навіть не хотілося казати. Для мене ця форма суддівства застаріла – більше хочеться підтримати, ніж розбирати, критикувати та скандалити, – сказав Данилко.

Також артист розповів, чому досі продовжує носити на підборідді чорну захисну маску. Як виявилося, Данилко дотримується обіцянки, яку дав ще на початку повномасштабної війни.

Зараз дивляться

– Я сказав ще на початку війни, коли я мав по десять ефірів на день, що зніму її після нашої перемоги. Тоді я не розумів, що ця війна затягнеться. Здавалося, що все буде набагато швидше, але вийшло як вийшло. Я готовий зняти її прямо зараз, але раз пообіцяв, то пообіцяв. Вже почали говорити про те, що я за нею ховаюсь. Але Сердючка виступає без маски, – наголосив Андрій.

Данилко додав, що маска йому взагалі не заважає і, мабуть, через неї його почали більше впізнавати на вулиці.

Фото: скриншот з фіналу Нацвідбору

Джерело: Telegraf

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-06 08:51:01