Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Юлія Зорій розповіла, як разом з Олексієм Резніковим ходила до психолога

Телеведуча ICTV2 Юлія Зорій зізналась, що разом зі своїм чоловіком, ексміністром оборони Олексієм Резніковим пройшла довгий шлях сімейної терапії.

Юлія Зорій розповіла про сімейну терапію

За словами телеведучої, всі проблеми, які виникали у них з Олексієм Резніковим у стосунках, вони пропрацювали до шлюбу. Пара довгий час ходила разом до психолога.

І хоч ексміністр оборони спершу не хотів звертатися до фахівця, він погодився на це заради Юлії.

Зараз дивляться

– Я ніде цього не розповідала. Але ми довгий час були в сімейній терапії, ми ходили разом до психолога. І ми всі проблеми пропрацювали до шлюбу. Ми сварилися, розходилися, але бажання бути разом було сильніше. Два роки ми “притиралися” одне до одного, потім пішли до психолога, і ми вже в шлюб вступили з розумінням, хто ми є і які у нас “таргани”. Ми працювали над цим, – поділилася Зорій в ефірі Він Вона Шоу на СТБ.

Також Юлія зізналась, що після початку повномасштабного вторгнення у неї відбулась серйозна переоцінка цінностей. Так, професійна реалізація відійшла на другий план.

– Коли почалося повномасштабне вторгнення, я, як і тисячі жінок, не бачила і не чула свого чоловіка. На той час він був ціллю для ворога, в мене був фізичний страх за нього. Ось тоді я зрозуміла – ніяка робота не буде важливішою, ніж сім’я та стосунки. Цінність цієї сім’ї і стосунків тепер для мене на першому місці, – сказала телеведуча.

Фото: Юлія Зорій

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-05 13:03:46