Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Законопроєкт Сенату про допомогу Україні – Байден закликає його ухвалити

Президент США Джо Байден закликає сенаторів не зволікати та проголосувати за двопартійну угоду щодо посилення національної безпеки, до якої входить і допомога Україні на 60 млрд доларів.

Про це йдеться у заяві Байдена, опублікованій на сайті Білого дому.

Допомога Україні

Двопартійна угода про національну безпеку також стосується двох інших важливих пріоритетів, зауважив Байден. Вона дозволить Сполученим Штатам продовжувати допомагати відстоювати свободу України і підтримувати її здатність захищатися від російської агресії.

Зараз дивляться

– Як я вже говорив раніше, якщо ми не зупинимо апетит Путіна до влади і контролю в Україні, він не обмежиться лише Україною, і ціна для Америки зросте, – наголосив президент США.

Міграційна політика

За його словами, протягом десятиліть імміграційна система США була зламана. Саме тому понад два місяці тому президент доручив членам своєї адміністрації працювати з сенаторами щодо цього питання. Команді довелося це робити цілодобово, у свята і на вихідних.

– Зараз ми досягли згоди щодо двопартійної угоди про національну безпеку, яка включає найжорсткіший і найсправедливіший набір прикордонних реформ за останні десятиліття. Я рішуче підтримую її, – наголосив президент США.

Джо Байден зауважив, що угода зробить США безпечнішими, кордони більш захищеними, а також забезпечить справедливе і гуманне ставлення до людей, які потребують притулку. Крім того, угода дасть президенту нові повноваження для закриття кордону у разі потреби.

Також угода прискорить видачу дозволів на роботу. Найбільш вразливі маленькі діти без супроводу дорослих матимуть оплачувану юридичну допомогу.

Фото: White House

Джерело: White House

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-05 07:04:54