Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Реакція іноземців на пісню Teresa & Maria Alyona Alyona і Jerry Heil від України на Євробаченні-2024

Знімати реакції на конкурсні треки для Євробачення – вже традиція для іноземних музичних блогерів. У їхньому полі уваги завжди перебуває Україна, і цей рік не став винятком.

Teresa & Maria Alyona Alyona та Jerry Heil: реакція іноземців

В YouTube можна знайти безліч реакцій іноземців на конкурсний трек України для Євробачення 2024. Варто віддати належне – усі вони в захваті від пісні Teresa & Maria, з якою Alyona Alyona та Jerry Heil представлять нашу країну на міжнародному пісенному конкурсі.

Блогери зазначають, що їм подобаються мотиви пісні Teresa & Maria, особливо всі дивуються, коли реп-виконавиця читає свій куплет. Факти ICTV зібрали найбільш емоційні реакції іноземців на конкурсний трек Teresa & Maria Alyona Alyona та Jerry Heil.

Зараз дивляться

Uncle Momo

Блогер YouTube-каналу Uncle Momo особливу увагу приділив образу матері Терези в конкурсному треку Alyona Alyona і Jerry Heil. Незважаючи на те, що деякі слухачі хейтили артисток за згадку цієї черниці, блогер упевнений, що вона була феноменальною жінкою.

– Пісня просто приголомшлива, мені подобається і це чудова данина поваги матері Терезі… Alyona Alyona і Jerry Heil впишуться у формат Євробачення, я впевнений, вони будуть гідними конкурентами, – зазначив блогер Uncle Momo.

Wiwibloggs

У захваті від пісні Teresa & Maria і блогер YouTube-каналу Wiwibloggs.

– Це фантастично. Я не розумію української, але в пісні достатньо англійської, щоб зробити висновки. Усі ми народилися людьми, мати Тереза і Діва Марія зокрема, а тому в усіх є можливість стати великими. Ось, що я зрозумів. Співпраця Alyona Alyona і Jerry Heil приголомшлива, вони створюють динамічні пісні, які чіпляють, – зазначив Вільям.

NielsensTV

Блогери-подружжя з Данії також оцінили конкурсну пісню України на Євробачення 2024. Вони порівняли трек Teresa & Maria з піснею Stefania, з якою гурт Kalush Orchestra виграв конкурс у 2022 році.

Вони також звернули увагу на релігійні образи в пісні.

– Не очікував, що там буде реп. У цій пісні відбувається щось непередбачуване – суміш різних типів музики, але це дуже цікаво. Вона дуже запам’ятовується і в них чудові голоси, – зазначило подружжя блогерів.

ESC Norway

На YouTube-каналі ESC Norway уже вийшла реакція на виступ Alyona Alyona та Jerry Heil у фіналі Нацвідбору на Євробачення 2024. Блогерки зазначили, що образ і постановка артисток нагадує їм фільм Голодні ігри. Потрібно віддати належне, вони похвалили картину в цілому.

– Вони добре співають і мають чудовий вигляд, ніби жінки-супергерої, мені також подобаються ці ефекти. Відмінний куплет з репом, абсолютна подача. Це дуже красиво, – сказали блогерки.

Kj Avelino Vlogs

Блогер каналу Kj Avelino Vlogs також встиг зняти свіжу реакцію. Він зазначив, що голос Jerry Heil дійсно сильний і глибокий.

– Teresa & Maria мені дуже подобається. Вони гідні бути на сцені Євробачення 2024, – зазначив блогер.

Про що пісня Alyona Alyona та Jerry Heil для Євробачення 2024 – читайте на Фактах ICTV.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-04 22:03:12