Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Хто переміг у фіналі Нацвідбору Євробачення-2024

У фіналі Нацвідбору стало відомо, хто представлятиме Україну на Євробаченні 2024. Результати голосування оголосили 4 лютого.

Хто представить Україну на Євробаченні 2024 – ім’я переможця

На Євробачення від України поїдуть Alyona Alyona & Jerry Heil із піснею Teresa & Maria.

Зараз дивляться

Так, хто представить Україну на Євробаченні 2024, визначили за результатами голосування журі та глядачів – по 50%. Українці могли проголосувати за свого фаворита в застосунку Дія.

Із початком голосування глядачів стало зрозуміло, що Дія не працює – причину збою зрештою озвучив очільник Мінцифри Михайло Федоров. Оскільки за час телевізійного концерту вирішити проблему не вдалося, голосування продовжили на добу – до 4 лютого.

У Нацвідборі на Євробачення 2024 взяли участь 11 артистів – Yaktak, Ingret, Nazva, Anka, Drevo, Alyona Alyona & Jerry Heil, Melovin, Skylerr, Ziferblat, Yagody, Nahaba.

Через ситуацію із голосуванням Skylerr зняла свою кандидатуру з Нацвідбору в день оголошення результатів. Однак у Суспільному запевнили, що підстави для цього відсутні, бо учасники вже виступили. За словами організаторів, у випадку перемоги Skylerr може просто відмовитись від укладання договору на участь у Євробаченні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-04 19:45:04