Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Євгенія Гапчинська розповіла про стан чоловіка після поранення

Українська художниця Євгенія Гапчинська розповіла, як почувається її чоловік Дмитро після поранення на фронті. Також мисткиня поділилася, чи планує він повертатися на передову.

Чоловік Євгенії Гапчинської проходить лікування після поранення

Зараз Дмитро Гапчинський знаходиться в лікарні, де йому зробили дві операції і робитимуть третю. Він виснажений і постійно хоче спати, повідомила дружина, проте морально тримається.

– Це неправда, що вони всі психи і їх треба боятися. Вони такі ж добрі й прекрасні, тільки з великим страшним досвідом, – зазначила Євгенія.

Нагадаємо, що. в кінці листопада минулого року Гапчинська повідомила, що її чоловік отримав травми від ворожої міни. Йому розтрощило праву кисть, і три уламки попали в спину.

Зараз дивляться

Євгенія Гапчинська додала, що після лікування та реабілітації Дмитро може знову піти боронити країну, якщо так вирішить ВЛК.

Як зімнився Дмитро Гапчинський за час війни

Художник, що спеціалізується на шаржах та карикатурах, пішов боронити країну з першого дня повномасштабного вторгення. Війна позначилася на ньому, адже її впливу неможливо уникнути, констатувала Євгенія.

– Не можна не змінитися, коли ти вже другий рік ночуєш в окопі, мало їси, миші, і тебе вбивають усі, – сказала Гапчинська.

Вона додала, що чоловік майже не розповідає про те, що відбувається на фронті. Її найсильнішим враженням, коли Дмитро прийшов на ротацію, став запах його речей. За словами художниці, цю суміш гару, крові та смерті неможливо забути.

Фото: скрин з інтервʼю ТСН/Youtube

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-02 13:38:31